Hammerkast med 7,26kg hammeren – Odense

I dag har jeg været til konkurrence som lille dreng sammen med de voksne. Det vil sige at jeg kastede ikke med 6kg hammeren som jeg plejer, men istedet med 7,26kg hammeren. Da jeg ikke er vant til at kaste med denne hammer til træning føltes den lille tung, men jeg klarede den nu alligevel.

Der var god stemning til konkurrencen, da vi var hele 16 mand til start. Jeg sluttede på en 5. plads i samlet stilling med et kast på 50.08m! PR

Jeg kastede en stabil serie, hvoraf alle kast var 47 meter eller længere.

Min Personlige rekord med 6 kg hammeren er i øjeblikket 57,97m(soon to be longer), altså en difference på 8 meter. Det bliver spændende både at få kastet langt med 6kg hammeren og se om resultaterne med 7kg hammeren også vil følge med.

Min målsætning for denne sæson er stadig at kaste +60m med 6kg hammeren!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>