Kaste 5 kamp i greve

I dag har jeg været til de Østdanske mesterskaber i Kaste-5-kamp! Jeg stillede op i U20 klassen. Selvom vi kun var to drenge fra Østdanmark, var der stadig massere af konkurrence. Det så fra start ud til at blive meget tæt om hvem der skulle tage titlen. :O

Første øvelse som er hammerkast gik ikke helt optimalt. I min favoritøvelse kastede jeg 55.28m :(. Det er et stykke fra min PR , men var stadig nok til at give mig et stabil føring fra starten af.

I øvelser nummer to, som er kuglestød, stødte jeg mig til en ny PR, men dette var ikke helt nok til at vinde diciplinen. Jeg taber ca. 30cm til min modstander i denne diciplin. Mit resultat i kuglestød blev 12.43m

Inden øvelse nummer tre, diskoskast, var der tid til lidt mad og et kig på pointlisten indtil nu. Efter kuglestød var min føring på 300 point ned til andenpladsen.

Diskoskast gik rigtig fint taget i betragtning af mit elendige niveau i denne øvelse. Lette kasteredskaber er generelt set ikke lige mig. På papiret lå det til et større nederlag i denne diciplin, men til mit held gik det ikke særlig godt for modstanderen der kastede 4-5m under personlig rekord. Jeg sluttede med et resultat på 29.86m PR og vandt diskoskast med 30 cm ca. ;O

I den fjerde og tungeste øvelse, vægtkast, var det en kamp mod klubrekorden, som jeg i sidste huk slog med 3 cm. . Selvom øvelsen vægtkast på mange måder kan sammenlignes med hammerkast, er det ikke bare sådan lige til. vægten er en del tungere, og der kræver nogle andre færdigheder. Med lidt øvelse i denne diciplin kan det godt komme til at gå hen og ligne noget. Denne diciplin sikrede mig sejeren i den samlede stilling. Jeg endte med resultatet 17.89m PR i vægtkast.

Sidste øvelse: spydkast. I spydkast gjorde jeg mig selv til grin. Jeg sluttede med et længste kast på 20.43m..av av.. på trods af at min modstander gav mig onde hug i denne øvelse, stak jeg i sidste ende alligvel af med den samlede sejr og kunne kalde mig selv Østmester i kastekamp.

Alt i alt, en god dag. Min samlede pointscore i kaste-5-kamp: 2927 point. PR

Hvis hammerkast havde kørt lidt bedre i dag, havde jeg krydset den magiske 3000 point grænse.

På lørdag har jeg min næste konkurrence. Der skal kastes hammerkast og vægtkast med seniorerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>